Följ oss

Trapphusmålning Stockholm

Vi är experter på renovering av trapphus och har många framgångsrika projekt bakom oss i Stockholsområdet. Vi har en gedigen portfölj med referenser från trapphusmålning och renovering i Stockholm. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att förvandla ditt trapphus till något som verkligen imponerar.

Trivsel och trygghet börjar redan i trapphuset – ge det den omsorg det förtjänar!

Skapa en välkomnande miljö och höj värdet på din fastighet –
ge ditt trapphus en nystart med färg, stil och omsorgsfullt utförda detaljer.

Att måla trapphuset är en relativt enkel och kostnadseffektiv metod. Att kunna förbättra utseendet på en byggnad och skapa en inbjudande atmosfär för dess invånare eller anställda är en viktig faktor för att öka trivseln och välbefinnandet i en byggnad.

Innan man påbörjar en trapphusmålning finns det dock några viktiga saker att tänka på. För det första är det viktigt att bestämma vilken färg som ska användas. Överväga fastighetsägarens eventuella riktlinjer för färg och design. Det kan också vara en bra idé att tänka på hur färgen kommer att harmonisera med andra element i trapphuset, som golvmaterial och räcken.

När man väljer färg är det också viktigt att ta hänsyn till hur den kommer att åldras och hur enkel den är att rengöra. En ljus färg kan ge en luftig och välkomnande känsla, men kan också vara känslig för smuts och fläckar.

Innan man påbörjar trapphusmålningen måste ytan förberedas korrekt. Det gör vi genom att tvätta och skrapa bort gammal färg och reparation av eventuella skador på väggarna. Användning av rätt typ av primer och färg kan också säkerställa ett hållbart resultat.

Sammanfattningsvis kan en trapphusmålning förbättra byggnadens utseende och skapa en välkomnande atmosfär, men det är viktigt att ta hänsyn till färgval, förberedelser och säkerhet innan man påbörjar projektet. Genom att följa dessa steg kan man säkerställa en hållbar och estetiskt tilltalande målning av trapphuset

4 Väggar AB innehar både gesäll- och mästarbrev. För att få mer information om vad dessa brev innebär och vilka kompetenser de representerar. 

Läs mer

 

Följ oss