Följ oss

Vi är ett familjeföretag i Stockholm

För det första, med våra 17 års erfarenhet som måleriföretag i Stockholm har vi specialiserat oss på att förbättra fastigheters utseende och funktionalitet genom färgsättning och renovering. För det andra, som ett familjeägdföretag har vi alltid prioriterat kunden och arbetat hårt för att leverera högkvalitativa resultat som vi kan vara stolta över.

Vår historia genom åren

"

År 2006

Traditionell målare

Alfredo började sin karriär som en traditionell målare och fortsatte att arbeta inom måleribranschen fram till 2013.

"

År 2013

Gesällbrev i Blåhallen

Alfredo belönades med ett Gesällbrev i Blå Hallen i Stockholm som ett resultat av hans hårda arbete som målare. Gesällprovet inkluderar både teoretiska prov och yrkestekniska prov.
Gesällbrev i Stockholm

"

År 2015

Inredningsskola

Alfredo Narciso och Jaime Lindh utbildade sig till inredare med fokus på feng shui och erhöll certifikat efter att ha slutfört en godkänd examensuppgift.
Inredningskolan med feng shui

"

År 2016

Startade vi Företaget

Efter att ha arbetat i några år på ett annat företag bestämde sig Alfredo och Jaime för att starta sin egen firma, 4 Väggar AB Måleri & Inredning.
Ett rum för alla

"

År 2019

Mästarbrev i Blåhallen

Som ett resultat av sitt hårda arbete blev Alfredo Narciso tilldelad Mästarbrev i Blå hallen i Stockholm. För att få ett mästarbrev krävs ett godkänt Gesällbrev och minst 6 års erfarenhet inom yrket.
Mästarbrev i Stockholm

Varför välja oss som din måleriföretag i Stockholm?

Inledningsvis kan vi berätta att 4 Väggar AB är ett familjeägt måleriföretag i Stockholm som erbjuder en bred tjänsteportfölj. För det första är vår högsta prioritet alltid kundens fullständiga nöjdhet och vi erbjuder en nöjd-kund-garanti på alla våra måleriprojekt. Medan kvalitet och pålitlighet alltid är i första rummet, strävar vi efter att hjälpa kunder att förverkliga sina visioner genom högkvalitativt arbete och grundligt utförande.

Därefter är vi medvetna om att det kan vara utmanande att matcha färger med inredningen, och därför är det viktigt att ha en måleripartner som kan erbjuda en helhetslösning. Dessförinnan kan vi berätta att vi på 4 Väggar AB kan erbjuda just detta, genom att ha alla tjänster under ett tak kan våra kunder få ett större utbud och mer för sina pengar.

För att ytterligare betona vårt engagemang för kundnöjdhet, erbjuder vi på 4 Väggar AB en nöjd-kund-garanti på alla måleriprojekt. Dessutom är kvalitet och pålitlighet alltid vårt främsta fokus, och vi strävar alltid efter att sätta kunden i centrum för vårt arbete. Innan vi påbörjar något projekt är det viktigt för oss att förstå kundens önskemål och behov. Därför erbjuder vi det första mötet där vi kan diskutera och utforma projektet tillsammans. Så, om du letar efter ett pålitligt och engagerat familjeföretag inom måleri, kontakta oss på 4 Väggar AB.