Följ oss

Från små till stora projekt i stockholm

Vi är en leverantör av måleritjänster i Stockholm med utbildade målare.

måleritjänster

Omfattande tjänster för ditt projekt

Invändigt målning

Målning och spackling av väggar och tak.

Tapet

Vi sätter upp alla typer av tapeter.

Fönster målning

Fönsterrenovering och omålning.

Utvändig målning

Målning av huset utvändiga ytor.

Trapphusmålning

Trapphusmålning är vår specialistområdet.

Dekorativ målning

Dekorativ målning med olika tekniker.

Måleritjänster

Vad du kan förvänta dig från vårt team av certifierade målare måleritjänster

Behöver du hjälp med att renovera din bostad, kontor eller lokal? Vi är här för att hjälpa dig! Vårt företag specialiserar sig på renoveringslösningar av alla storlekar, med fokus på hög kvalitet och kundnöjdhet för att garantera långsiktiga resultat. Vi erbjuder även professionella måleritjänster för att ge ditt hem eller företag en ny look.

Med många års erfarenhet och certifiering inom renovering, kan vi erbjuda expertis inom både måleri och inredning. Som certifierade målare har vi genomgått omfattande utbildning och har de nödvändiga kunskaperna och färdigheterna för att leverera högkvalitativt arbete med noggrannhet och precision. Vi använder endast de bästa materialen och teknikerna för att säkerställa att ditt projekt blir hållbart och estetiskt tilltalande. Genom att anlita oss kan du förvänta dig ett professionellt utfört jobb som inte bara förbättrar utseendet på din fastighet utan också ökar dess värd

4 Väggar AB innehar både gesäll- och mästarbrev. För att få mer information om vad dessa brev innebär och vilka kompetenser de representerar. 

Läs mer

 

Vi har ett brett utbud av måleritjänster och erbjuder snabb service även vid akuta ärenden

Servicemålning med kort varsel för allt från enkla försäkringsärenden till mindre uppdrag, som att spackla små hål i en vägg eller måla en yta där en spegel tidigare suttit. Vi är tillgängliga för både privatpersoner, fastighetsägare och företag, och strävar alltid efter att återställa och reparera så snabbt som möjligt.

Måleri med känsla för detaljer!

Av erfarenhet

Nöjda kunder

Uppdrag

Behöver du hjälp med tapet?

Ge rum ny stil med tapet och skapa olika atmosfärer från lugna till energifyllda. Vi hjälper dig hitta den perfekta tapeten för ditt hem.